ჭაჭა კლასიკური
გამოყენებული ჯიშები:საფერავი, რქაწითელი და მწვანე ვაზი

ჭაჭა კლასიკური მზადდება საფერავის, რქაწითელის და მწვანეს ვაზის ქართული ჯიშების ფერმენტირებული დურდოს დისტილაციით.
ჭაჭის დასამზადებლად გამოიყენება ძველებური ქართული ტრადიციული მეთოდები და თანამედროვე ტექნოლოგიები, რომელთა ჰარმონიული შერწყმით მიიღება ეს უნიკელური პროდუქტი სახელწოდებით ჭაჭა. მას გააჩნია განსაკუთრებული ნაზად გამოხატული ყურძნისეული, ახალი ხილის არომატიც და სასიამოვნო გემო.